Rólunk

szappan

Rólunk

   A BIO ALEXI  kft 2012- ben alakult azzal a céllal hogy házilag állítson elő megbízható, egézséges kozmetikumokat , betöltve egy egyre jobban érzödő szükséget  a fogyasztók körében. Cégünk kézműves szappan gyartással kezdte el tevékenységét, ami az elmúlt években sikeres termék lett a helyi piacon; mint a Gobé szappan a legnagyobb helyi üzletlánc közkedvelt saját márkája lett, külföldre is kezdték vásárolni és forgalmazni.

Termékeink csak természetes összetevőkből készülnek kézi manufaktura keretében. A szappan mellett folyamatosan dolgozunk más természetes alapanyagból készült kozmetikumok fejlesztésén is mint: krémek, dezodorok, szájfény, olajak, stb.

Termékeinkről

  A Bio Alexi kézműves szappanok főbb jellemzői:

  • a gyártási folyamat : hideg eljárással készül, a glycerint a 8 hetes szárítási folyamat alatt az összetevő olajak termelik ki. A gyártási folyamatnak köszönhetően a szappan nem törékeny és nem morzsólódik, ezért hosszű ideig használható.
  • csak természetes összetevőkből áll mint: növényi olajak, gyógy olajak, gyógy növények, gyógy iszapok, zöldségek és gyümölcsök.
  • Nem tartalmaz mesterséges illatokat, színezéket és tartósítószert.
  • Természetes illó olajakat tartalmaz amik gyógyhatással rendelkeznek; legtöbbjük belsőleg is használható.
  • termékeink be vannak vizsgálva a Egézségügyi Minisztérium által, mindenféle EU- s követelménynek megfelelnek. Mivel termékeink 100% -ban természetes alapanyagokból készülnek ezért a  BIO mínősítésük is folyamatban van.

Nincs hozzászólás

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nyelv

Bejelentkezés

Elfelejtette a jelszavát?

Kosár megtekintése

Kosár

Videók

  • Bikafalvi Bio Szappanok

    Bikafalvi Bio Szappanok
Olvass többet