Despre noi

szappan

Despre noi

   Firma BIO ALEXI SRL a fost înfiinţată în anul 2012 scopul de a produce cosmetice sănătoase de casă, de încredere. Cu acest lucru satisface cerinţe tot mai crescânde în rândul consumatorilor. Firma noastră şi-a început activitatea cu fabricarea săpunurilor artizanale. Săpunul nostru a devenit în anii trecuţi un produs de succes pe pieţele locale; ca săpunul Góbé este o marcă îndrăgită a celui mai mare lanţ de magazine local, a îceput să fie exportat, cumpărat şi comercializat şi în străinătate.

   Pe lângă săpun lucrăm în continuu şi în dezvoltarea altor produse cosmetice, tot din materii prime naturale, cum ar fi: creme, deodoranţi, luciu de buze, uleiuri etc.

Produsele noastre

Cele mai importante caracteristici ale săpunurilor Bio Alexi sunt:

  • Procedeul de fabricaţie: produsul nostru se fabrică printr-un procedeu rece, glicerina este produsă de uleiurile din compoziţie, printr-o uscare îndelungată de 8 săptămâni. Produsul nu este fragil şi nu se năruie, astfel poate fi utilizat timp îndelungat.
  • Se compune numai din componenţi naturali, cum ar fi: uleiuri vegetale, uleiuri medicinale, plante medicinale, nămol medicinal, legume şi fructe.
  • Nu conţine parfumuri artificiale, coloranţi, şi nici conservanţi.
  • Conţine uleiuri esenţiale naturale, care au un efect terapeutic; majoritatea lor pot fi consumaţi şi în interior.
  • Toate produsele noastre sunt testate conform legislaţiei române şi europene, şi respectând toate reglementările de calitate, după ce se eliberează certificatele de calitate. Având în vedere că produsele noastre sunt fabricate din materii prime 100% naturale, este în curs şi calificarea lor BIO.

Videoclipuri

  • Săpunuri Bio din Tăureni (Maghiară)

    Săpunuri Bio din Tăureni (Maghiară)
Mai mult